Personal trainer

Waarom een Personal Trainer

Om u persoonlijk te motiveren, te stimuleren en te begeleiden bij het halen van uw doel. Dit doel kan op het sportieve maar ook op het zakelijke vlak liggen. Het trainingsprogramma is afgestemd op uw persoonlijke doelstelling en uw mogelijkheden, daarbij rekening houdend met uw fysieke en mentale basiseigenschappen. U kunt trainen op het moment dat het u uitkomt. Onze personal trainers zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar. Samen met een personal trainer wordt gewerkt aan jouw specifieke doelstelling! Een op maat gemaakt traject van A tot Z. De personal trainers zijn door hun jarenlange scholing, ervaren specialisten in beweging, maar bieden ook voedingsadviezen en coaching op mentaal vlak. Door al deze facetten wordt iedereen op zijn/ haar manier gecoacht richting een gezond en vitaal lichaam en een beter zelfbeeld.

  • Samen jouw doel behalen!
  • Werken met professionals!
  • Nergens zo voordelig!
  • Trainen wanneer het jou uit komt!

Single

Hierbij traint u één op één met een Personal Trainer. De investering in uw gezondheid bedraagt:

  • Per sessie 35,-

Double

Hierbij traint u samen met een ander. Bijvoorbeeld uw partner, zakenrelatie, vriend of vriendin. De investering in uw gezondheid deelt u dan ook samen:

  • Per sessie 65,-

Group

Hierbij traint u samen met drie of meer personen. De investering is afhankelijk van het aantal personen dat meedoet. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Maak een afspraak »