Sportschool

Fitnessruimte

Marco's Gym beschikt over ruime fitnessvloer met moderne apparatuur van het merk Panatta Luxe. Met deze apparaten train je alle spiergroepen, waarbij de kans op blessures minimaal is. Onze professionele begeleiders helpen je graag op weg met een trainingsprogramma op maat.

Wat je doel ook is, als je de vrije gewichten links laat liggen, dan mis je een groot deel van de mogelijkheden. Onze Vrije Gewichten Zone is zeer uitgebreid en bied mogelijkheden voor elk type sporter. Het voordeel van vrije gewichten is dat je alle spieren die aan een functionele beweging te pas komen kunt trainen, waardoor je coördinatie en je kracht snel zullen toenemen. Samenwerken maakt sterker, dat geldt ook zeker voor je lichaam!

Onze hardloopbanden, fietsen en crosstrainers zijn geschikt voor iedereen. Gebruik ze voor je warming up en cooling-down, maar stap ook eens op een fiets of crosstrainer voor een pittige intervaltraining als finisher op je reguliere krachttraining. Onze begeleiders geven je graag advies over het gebruik van onze moderne en eenvoudig te bedienen apparatuur.

Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Ga je al een tijdje niet meer vooruit, of ben je misschien bang voor blessures? Dan biedt een personal trainer voor jou de uitkomst! Onze enthousiaste personal trainers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Doordat we werken met een klein team is het mogelijk om jou nóg persoonlijker te begeleiden. Maak dus nu een afspraak voor een intake!

Personal Trainer »

4000

Producten


Bij ons vindt u alles op het gebied van sportvoeding, zoncosmetica, fitness- en vechtsport artikelen.
700

Vierkante meter


Aan een gezellige, huislijke en relaxte sfeer waar men kan sporten, zonnen en shoppen.
4

Instructeurs


Zij motiveren jou graag bij het behalen van jouw doel!
7

Dagen per week


Kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Nergens zo gezellig en voordelig!