Zonnestudio

Zonnestudio Ergoline

Marco's Gym beschikt over ligbanken en een staande ultra power tower. Deze zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zonaanbidders. De power tower is een zonnebank om zeker eens uit te komen proberen. De zonnestudio is voor iedereen toegankelijk vanaf 18 jaar. U hoeft geen lid te zijn van Marco's Gym om gebruik te kunnen maken van de zonnestudio.

De gouden regels voor verantwoord zonnen. Geniet van uw zonnebanksessie, maar denk aan uw huid. Het belangrijkste is dat u en uw huid genieten, verzorg uw huid daarom goed. Wie daarbij aan denkt, geniet ook op de lange termijn van de positieve aspecten van de zon.

Ook onder de zonnebank geldt dat uw huid moet wennen aan de zon, zodat deze “dikker” kan worden en zelf een bescherming, kan opbouwen, want ook onder de zonnebank kan uw huid verbranden.

Voor het zonnen dient u alle make-up, parfum of aftershave te verwijderen met een reinigingslotion. Dit is om eventuele overgevoeligheidsreacties te voorkomen.

Wij adviseren u om zowel voor als na het zonnen uw huid in te smeren met een vochtregulerende en verzorgende lotion. Dit is om uw huid soepel en zacht te houden en te voorkomen dat de huid uitdroogt, vroegtijdig verouderd en mooi egaal bruint. Onze zonnebanklotions zijn daar zeer geschikt voor. Voor iedereen is er een passende lotion. Onze lotions zijn van professionele kwaliteit en voor een zeer betaalbare prijs verkrijgbaar. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, maar is wel belangrijk voor uw huid. Kies daarom een product van Devoted creations.

Wij helpen u graag bij het adviseren, welke lotion het beste bij uw huid past. Zon verstandig en geniet van uw zonsessie.

 • Ergoline banken!
 • Goedkoopste van de Zaanstreek!
 • Gratis huidanalyse!
 • Loop binnen zonder afspraak!
 • 7 dagen per week open, ook in de avond uren!

Waarom geen Biodermal, Nifri of andere producten met minerale oliën in deze zonnestudio.

1. De minerale oliën in deze producten, onder andere paraffine (waar ze dus ook kaarsen van maken) werken als weekmakers op onze acrylplaten in combinatie met het UV licht. Dit tast het acryl aan en het lijdt tot serieuze beschadigingen aan de acrylplaten.

2. Omdat wij hier werken met de mooiste apparatuur en U als klant voor ons heel bijzonder bent willen U daarop attent maken. Want U begrijpt als die minerale oliën zo slecht zijn voor onze acrylplaten dat het ook nooit heel gezond voor uw huid kan zijn. De minerale oliën verstoppen uw poriën, kunnen zorgen voor onderhuidse ontstekingen en of allergische reacties.

3. Voordat u gebruik maakt van de zonnebank kan er van te voren gevraagd worden naar u eigen product. Sorry voor het ongemak als u, uw product niet mag gebruiken. Met een goed zonnebank product krijgt u het beste resultaat en een verzorgende huid zonder mineralen oliën en of vetten. In onze studio vindt u een breed scala aan mooie professionele zoncosmetica voor, voor, tijdens en na het zonnen, van verschillende merken zoals Devoted Creations en Australian Gold. Onze gediplomeerde medewerkers kunnen u voorzien van een passend advies. Wij danken u voor uw begrip en verwelkomen u graag in onze zonnestudio.

Openingstijden

 • Maandag t/m donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag

Prijzen

 • 1 maal 20 minuten
 • 10 rittenkaart